Monday, January 31, 2011

1st day aku keje :)

Aku xtahu cmne nak gambarkan keje aku ni......
yang pastinye aku memang xde keje.
1st day aku keje..... keje memang xde huhuhuhuhuhuhuuu......... mengadap tenet je la keje aku..
Aku xtahu la gini ke keje kerani erk...... gaji xdela rendah sgt pun... dah la 2 makin naik2 lg gajinye.
aku pun xfhm la. opis ok la.... tapi yg aku xtahan keje la.... huhuhuhuhuhuuu xde keje.......... :(
Soalan utk bos aku...."ada pe2 yg leh saya bantu" Bos aku leh lak suh aku gi makan, main game, tgk2 la movie ....... kecewa betul la aku gan statement gi2.... aarrrrrrrrrgh........
Bila bos aku ckp je jap lg nak suh wt keje... main hapy aku ni... hehehheheheeee
bosan gak kalau duk saje main game, layari tenet ni.......... gini dah jd cm melepak je kejenye.
Adoiiiiiii stress aku........
Tapi aku still hapy walau pe2 pun yg aku buat hehhehhheeee :D :p

0 comments: